23 Ocak 2015 Cuma

Add Me Fast Otomatik Kredi Kasma (Hilesiz-Botsuz)

Çoğumuzun web sitesi var bu web sitelerimizin , sosyal ağ sayfaları var , örneğin facebook'tan tut da youtube'a , ondan tut da google+'a ... Yani çeşitli sosyal ağ hesapları var web sitelerimizin . Web sitelerini de geçtim başta bizim de sosyal medya hesaplarımız var ... Bugün paylaşacağımız konu bununla alakalı . Add Me Fast Kredi Kasma Hilesi

NOT : BU TAKTİK KESİNLİKLE BOT , HİLE PROGRAMLARINDAN DEĞİLDİR VE YASA DIŞI DA DEĞİLDİR . SADECE BİR PROGRAM İLE MOUSE OTOMATİK TIKLIYOR SİZ HİÇ UĞRAŞMIYORSUNUZ . 

Add Me Fast Nedir ? 



Add Me Fast , sosyal ağlarda beğeni kasma sitesidir . Örneğin youtube kanal abonelerinizi , facebook sayfalarınızı , facebook durumlarınızı , tweetlerinizi ve daha bir çok şeyi bu web sitesini kullanarak beğendirebilirsiniz ... 

Nasıl Çalışır ?

Sitede bir krediniz oluyor ve bu krediyi kullanarak sayfalarınızı beğendiriyorsunuz .Sayfalarınız beğenilince kredileriniz de bitiyor . Sonra tekrar kredi kasmak için uğraşıyorsunuz . Kredi nasıl kasılır ? diye soracak olursanız , isterseniz ben uğraşamam deyip kasmayıp pamuk ellerinizi cebinize atıp kredi satın alabilirsiniz yada sizde başkalarının sayfalarını beğeniyorsunuz yada youtube kanalına abone oluyorsunuz , tweetleri paylaşıyorsunuz ... Bunun karşılığındada siz kredi alırsınız ... Yani bu sayede diğer addmefast kullanıcılarının sayfalarını beğeniyorsunuz. Onlar da kredi kasarken sizin sayfanızı beğeniyor. Sistem bu şekilde çalışıyor ... 

Otomatik Kredi Kasma

Yukarıda da anlattığımız gibi kredi kasmak zor iş , bu yüzden biz size hilesini göstereceğiz . Siz hiç uğraşmadan köşenize çekileceksiniz . Sonra sistem krediyi kendi kendine kasacak . Nasıl mı ? Macro Reader programıyla . Bu program , fare hareketlerini kaydeden bir program . Siz fare hareketinizi kayıt ettireceksiniz oda sonra kendi kendine beğenip , paylaşıp vs . yapıp kasacak . Olay bu . Aşağıda videosu (Nasıl yapılacağı) ve programın indirme linki var . Bu arada indirme linki ve video anlatımı bize ait değildir . 



Program İndirme Linki


Arkadaşlar bu paylaşım da tamamen kendimizce yazılmıştır . Sorularınızı yorum kısmına sorun , elimizden geldiğince cevaplayalım . Bizi takip etmeye devam edin !

5 yorum :

  1. o zaman pc kullanılamıyor mausu o kullanıyor bu basıt ama ıse yaramaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim bizzat denedim ve olumlu sonuç aldım . İmleci o kontrol ediyor ancak ekranın sol üst köşesinde durdurma kısayol tuşu var . (CTRL+P miydi neydi şimdi tam hatırlayamadım)

      Sil
  2. Ben bi ara kullandım ama şifreyi unuttum aklıma gelmiyor şifre .

    YanıtlaSil
  3. Ever wanted to get free Facebook Followers, YouTube Views, Google+ Circles, Twitter Followers, Instagram Followers, and also SoundCloud Listens?

    Did you know you can get all of these Likes, Followers, Views and Subscribers AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE?

    All you need to do is join the following Social Exchange sites, earn free points & exchange them for Followers, Subscribers, Likes or Views of your Social Accounts.
    1. Add Me Fast
    2. Like4Like
    3. YouLikeHits

    Advertising networks that give you free advertising credits every day:
    1. MellowAds

    Use the credits to advertise your social network profiles for free.

    YanıtlaSil
  4. Ever wanted to get free Facebook Followers, Twitter Followers, Instagram Followers and other social network actions?
    Did you know you can get all of these Likes, Followers, Views and Subscribers ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like.

    YanıtlaSil

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top