18 Eylül 2015 Cuma

Photoshop Nedir ? Photoshop Dersleri ve Photoshop Indir


Adobe Photoshop, Adobe Systems’in sayısal fotoğraf işleme yazılımıdır. İlk olarak 1987 yılında Michigan Üniversitesi’nde doktora yapmakta olan bir öğrenci tarafından geliştirilmiştir. Ardından yazılım 1988 yılında Adobe firması tarafından satın alınmıştır.

Photoshop’un doktora öğrencisi John Knoll tarafından geliştirilmiş ilk işlevi siyah-beyaz fotoğraflar üzerinde değişiklik yapmayı sağlaması olmuştur. Adobe’un yazılımı satın almasının ardından, yazılım geliştirilerek  tüm iki boyutlu görseller üzerinde şekillendirme, düzenleme ve renk ayarı yapabilen, pixeller üzerinde çalışılan gelişmiş bir yazılım haline getirilmiştir. Pixeller üzerinde çalışılması sayesinde görsellerde görüntü kalitesi kaybı olmaz.

Photoshop Dersleri

Adobe Photoshop programı kolay kullanımı ile bir çok kullanıcıya hitap eder. Logo tasarımından pafta tasarımına oldukça fazla alanda kullanılır ve kolay kullanımı farklı mesleklerden binlerce insanın bu programı kullanmasını sağlar. Programın kullanımı oldukça basittir ve öğrenme süreci oldukça kısa olur. Temel fonksiyonları Photoshop derslerinde öğrendikten sonra gerisi kullanıcının kendisini geliştirmesine kalır. İnternet üzerinde bir çok online photoshop dersi bulunmaktadır. Öğrenmek isteyenler bu dersleri izleyerek kolaylıkla öğrenebilir ve kullanarak öğrendiklerini pekiştirebilirler.

Photoshop öğrenmek için: https://wmaraci.com/forum/photoshop.html

Photoshop İndir

Photoshop’un kullanımı olduğu kadar indirmesi de oldukça kolaydır. Öncelikle öğrenciler Adobe’un sitesinden ücretsiz olarak indirebilirler ve kurulumunu yapabilirler.  Fakat profesyonel kullanıcılar satın alım yapmak zorundadır. İnternet üzerinden satın alarak, kullanıcı kendi bilgisayarına kolayca kurulumunu yapabilir.

Adobe Photoshop İndir: http://www.adobe.com/downloads.html

Kaynak : wmaraci.com/nedir

1 yorum :

  1. As claimed by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh 19 kilos lighter than we do.

    (And really, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING around "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    Click this link to see if this short quiz can help you find out your real weight loss possibilities

    YanıtlaSil

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top