31 Ocak 2015 Cumartesi

Casus Kulak Incelemesi - Telefonunuzla Casusluk Yapın -

Sizinle daha önce Super Hexagon Android Oyun İncelemesi'ni paylaşmıştık ( İsterseniz Buradan Bakabilirsiniz) ve o yazıdıda devamının geleceğini belirtmiştik . Sözümüzü tutuyoruz ve bugün sizlerle çok eğlenceli ve hoşunuza gidecek bir android uygulamasının incelemesini yapacağız . İncelemeyi hiçbir sitede göremedim . Tamamen bize aittir yani .



casus_kulak_app_logo


Google Play'de ve internet ortamında böyle casusluk uygulamaları hakikaten çoğalıyor . Bazıları gerçekten çöp ama bazılarıda bugün bizim de inceleyeceğimiz gibi gerçekten çok sağlam ve kaliteli uygulamalar . Bugün sizlere Casus Kulak'ı inceleyeceğiz . Nedir ne değildir hemen başlayalım .

Casus kulak bir casuslu uygulamasıdır . Hemen lafı uzatmadan bahsediyorum . Kulaklığı takıyorsunuz , müzik dinliyormuş gibi yapıp uygulamayı açıyorsunuz . Daha sonra uygulamanın ortasındaki kırmızı düğmeye basıyorsunuz ( Kendi ScreenShot'ımızı  atacaktık ama bir problem çıktı) Sonra ekran üstüne Casus Kulak açık diye bir ibre beliriyor ve siz de etrafınızdaki sesleri direk kulağınıza gelecek şekilde dinliyorsunuz .

Yani kısacası program etrafınızdaki seslere direk kulağınıza veriyor . Bununla casusluk yapabilirsiniz gerçekten . Bu arada Bluetooth kulaklığınız varsa yan odadan bile dinleyebilirsiniz . Öyle eğlenceli ve güzel bir uygulama . İsterseniz Pro sürümüne yükseltip pek çok özelliğin sahibi olabilirsiniz . Bu arada Google Play'deki ismi Ear Spy: Süper Duyma'dır .

casus_kulak_app_1casus_kulak_app_2casus_kulak_app_3


Özetlemek gerekirse ben hakikaten çok beğendim kulaklığı takıyorum odaya geçiyorum garip bir his veriyor ama güzel . Bu arada bu uygulama duyma engelliler için de kullanılabilir .

Resimler bize ait değildir . Ear Spy: Süper-duyma uygulamasının Google Play sayfasından alınmıştır . Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin ve lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin . Uygulama ile ilgili görüşlerinizi yazın .


3 yorum :

  1. Uygulama ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz .

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli ve güzel bir uygulama dediğiniz gibi duyma sıkıntısı yaşayanlar için birebir bir uygulama . Sesi direk kulağa veriyor .

    YanıtlaSil
  3. Cok yanki yapiyor nasil ayarlayabiliriz

    YanıtlaSil

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top