29 Ocak 2015 Perşembe

Super Hexagon Android Oyun Incelemesi

Sadece üç hece... Eskiden "atari" salonu olarak bildiğimiz arcade salonlarında bir oyunun yüksek skor tablosuna adımızı yazdırabilmek çok önemliydi. Sonra ne olduysa, tüm oyunları bitirmek için oynamaya başladık, bu oldu başarı kriterimiz. Ne güzel ki, son yıllarda yine yüksek skor kapışmalarına başladık. Sosyal medya ve oyunların online laederboard sistemleri sağolsun, arkadaşlarımız dahil herkesle yarışabiliyoruz.

super_hexagon_android_oyun_incelemesi_web_mecmuası

  Benim bu hafta size sunacağım oyun ise "SUPER HEXAGON". Birazcık bahsedecek olursam Android'in en zor oyunu diye tabir kullanabilirim. Dünyanın her yanından insanlar bu oyunda rekor kırabilmek için uğraşıyorlar ki herkes başaramıyor. Oyunun amacı ise her bölüm zorluğunda 60 saniyeyi geçerek yeni bölüm açmak. Oyun da ses efektleri ve grafikleri bile insanı büyülüyor.

Super Hexagon oyununun oynayışından kısaca bahsedecek olursak, merkezde duran bir beşgen var. Bu beşgenin hemen kenarındaki küçük üçgeni biz kontrol ediyoruz. Beşgen üzerine doğru gelip beşgene çarptıktan sonra kaybolan çizgiler bulunuyor. Bu çizgiler bizim üçgenimizin de üzerine doğru geliyorlar. Eğer bu çizgiler ile beşgen arasında üçgenimiz sıkışırsa oyunu kaybediyoruz. Oyunu kaybetmemek için ise sürekli üçgenimizi beşgen üzerinde çizgilerin henüz uzakta olduğu yerlere kaydırmamız gerekiyor.


.:: Super Hexagon Oyununu İndir ::.



2 yorum :

  1. Güzel yayın teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bizi takip etmeye devam edin . Yakında android temizlik programları ve daha bir çok mobil tabanlı oyunun incelemesini yapacağız .

    YanıtlaSil

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top