8 Eylül 2015 Salı

Nokia C1 Tasarım ve Teknik Özellikleri

nokia_c1_tasarim_ve_teknik_özellikleri_1_web_mecmuası

Nokia efsanesi sizlerinde bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda Microsoft tarafından satın almıştı ve Nokia artık yoluna Microsoft adı altında devam etmeye başlamıştı ve bizde haliyle Nokia gibi bir efsaneye üzülmüştük . Ancak Nokia'nın Finlandinya'da kalan son fabrikasının olduğunu biliyoruz. Ve Nokia Android platformlu telefonu Nokia C1'i satışa sunacağını belirtti.Peki bu telefonun özellikleri neler ?

Nokia C1 Tasarımı

Nokia'nın Finlandinya'da tasarlanan telefonu Nokia C1 hakkında geçtiğimiz günlerde yeni detaylar ortaya çıktı ve bu detaylar sayesinde telefonun şekli şemali tasarımı nasıl belli oldu.Nokia'nın android tabanlı telefonu Nokia C1'in nasıl göründüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki fotoğraftan göz atabilirsiniz.

nokia_c1_tasarim_ve_teknik_özellikleri_2_web_mecmuası

Nokia C1 Teknik Özellikleri

Nokia'nın Android platformlu bu telefonunu Android 6.0 Marshmallow sürümü ile satışa sunması bekleniyor.Ancak tasarım konusunda hala kafamızda birkaç soru işareti mevcut , örneğin telefonun gövde kısmı metal mi yoksa plastik mi hala bu bilgi net değil maalesef.

Diğer sızan bilgilere göre ise Nokia C1 , 5 inçlik bir ekranda 1080 p çözünürlük ile gelecek.Telefonun Intel Atom yongaseti kullanacağı tahmin edilmekte ve ayrıca telefonunun 2 gb ram ile satışa sunulması iddia edilenler arasında.

Nokia'nın bu telefonla Android telefon pazarını değiştirmesi çok zor ancak Nokia gibi kaliteli , sağlam bir telefon markasının pazara geri döndüğünü bilmek bile bizleri mutlu edici düzeyden bir haber diyebiliriz. Bir sonraki haberimizde görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top