5 Eylül 2015 Cumartesi

Clash of Clans Incelemesi

clash_of_clans_incelemesi_1_web_mecmuası
 Mobil platformlardaki oyun sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu oyunlar arasında çok kaliteli oyunlar bulunmakla beraber , neredeyse her türlü kategoride oyunu bulmak mümkün. Strateji , Futbol , Savaş , Aksiyon , Basketbol , Tennis , Zeka , Yarışma ve daha birçok kategoride bir sürü oyun bulunmakta.Bizde bugün bu oyunlardan birini inceleyeceğiz. Clash of Clans adlı oyunu incelemeye başlayalım isterseniz...

 Clash of Clash oyunu Android ve İos platformunda bulunan bir strateji oyunudur ve çok büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir ve aktif kullanıcı sayısı epey fazladır. Oyun henüz Windows Phone mağazasında resmi olarak bulunmuyor . Oyun dediğimiz gibi bir strateji oyunu , kendi köyünüzü kuruyorsunuz , savunmasını , depolarını , madenlerini ve türlü türlü şeyleri geliştiriyorsunuz. Bu şekilde köyünüzü büyütüyorsunuz ve köyünüzü düşmanlardan korumaya çalışıyorsunuz. Ayrı zamanda köyünüzde asker eğitimi yaparak düşman köylerine saldırıyorsunuz. Tabii sizin onlara saldırabildiğiniz gibi onlarda size saldırabilir.

 Düşman köylerine saldırdığınızda ganimet ve kupa kazanırsınız . Ganimet köyünüzü geliştirmeniz için en çok işe yarar maddedir oyunda . Aynı zamanda başarılı bir saldırı yaparsanız kupa da kazanırsınız , bu kupalarda sizin oyundaki liginizi belirler.

clash_of_clans_incelemesi_2_web_mecmuası


 Oyunda klanların ve klan savaşlarının önemli bir yeri vardır.Bir klana girince klan savaşlarına sizi alırlarsa klan savaşına girersiniz , başarılı saldırı yapınca bonus ganimet kazanırsınız.Ayrıca klan arkadaşlarınız size takviye birlikler yollayabilir , bunlar da klan kalenizde barınır. Klan kalenizde barınan birlikler birisi size saldırdığınızda köyünüzü savunur.

 Oyunun genel amacı , köyünüzü büyütmek ve geliştirmektir. Ayrıca rakip köylere saldırmak da zevk vermektedir çünkü saldırmak için belirli bir strateji geliştirmeniz gerekiyor buda strateji oyunu sevenlerin çok hoşuna gidecektir büyük ihtimalle.

 Clash of Clans oyununun anlatılacak daha çok şeyi var , bunları oyunu oynayarak kendiniz öğrenmelisiniz , kendiniz öğrenmeniz her zaman için daha faydalıdır , biz sadece temelde değindik.Eğer strateji oyunlarına , köy kurma ve geliştirme oyunlarına merakınız varsa Clash of Clans oyununu mutlaka oynamanızı tavsiye ederiz.

clash_of_clans_app_store_indir_web_mecmuası clash_of_clans_google_play_indir_web_mecmuası

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top