5 Eylül 2015 Cumartesi

Twitter Otomatik Video Oynatma Nasıl Devre Dısı Bırakılır ?

twitter_otomatik_video_oynatma_özelliği_kapatma_1_web_mecmuası
Twitter günümüzde sizin de bildiğiniz üzre en çok kullanılan sosyal ağ sitelerinden bir tanesidir.Günler geçtikçe çoğu sosyal medya sitesinin yaptığı gibi sitelerine bir takım yenilikler getirmektedirler.Bu yeniliklerden biriside ana sayfada otomatik video oynatma özelliğidir.Çok güzel bir özelliktir , videoları açmaya gerek kalmadan otomatik açılıyor.

 Facebook'ta da bulunan bu özellik dediğimiz gibi her ne kadar faydalı bir özellik olsada interneti sınırlı olan arkadaşlarımız için bu durum tam tersi oluyor çünkü videolar otomatik açılınca internetleri hızlıca bitebiliyor.Bazılarımız da her videonun açılmasını istemiyoruz.Çünkü ne paylaşıldığı belli değil , lüzumsuz bir şey otomatik açılsın istemeyiz örneğin toplu bir ortamda.Bu nedenle bu özelliği kapatmak çoğumuzun aradığı konulardan birisi oluyor. Bugünkü makalemizde Twitter'da otomatik video oynatma özelliğini nasıl kapatacağınızı göstereceğiz.Anlatımı daha da açıklayıcı olması için resimli olarak yapacağız.

twitter_otomatik_video_oynatma_özelliği_kapatma_2_web_mecmuası

1. Adım : İlk olarak twitter hesabımıza giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşeden profil fotoğrafımızın üstüne tıklıyoruz ve açılan sekmeden " Ayarlar " butonuna basıyoruz.

twitter_otomatik_video_oynatma_özelliği_kapatma_3_web_mecmuası

2. Adım : Kırmızı ile dikdörtgen içine aldığımız yerdeki tik işaretine tıklarsanız otomatik video oynatma özelliği devre dışı bırakılacaktır.

Birçoğumuz için bir problem haline gelen bu özelliği nasıl devre dışı bırakabileceğinizi gösterdik.Hepinize sağlıcakla kalmanız dileğiyle iyi günler dileriz.

Yorumlarınız bizler için çok değerli lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top