6 Eylül 2015 Pazar

Blue Stacks Nedir ? Ne Ise Yarar ?

blue_stacks_nedir_ne_ise_yarar_web_mecmuası_1
Çoğumuzun bir akıllı telefonu var ve neredeyse gün boyunca elimizden düşürmüyoruz. Anketler de Android kullanımının İos'a ve Windows Phone'a göre daha fazla olduğunu gösteriyor . Yani bu da dünyada Android kullanıcıları daha fazla. Android hem akıcılık açısından , hemde mağazadaki bol uygulama çeşitliliği açısından birçok kullanıcının tercihi oluyor. Peki size bir soru soralım , bilgisayarınızda da sanal bir android telefonunuz olsun ister miydiniz ?

 Bu durumda BlueStacks adlı uygulama imdadımıza yetişiyor.BlueStacks uygulaması yukarıda da dediğimiz gibi bilgisayarınızdaki sanal telefonunuz işlevini görüyor. Arama işlevi olmasa da , Google Play'den oyun indirebiliyorsunuz ve bu programda oynayabiliyorsunuz. Gerçekten amacı çok güzel düşünülmüş bir program diyebiliriz , telefonunuzdaki oyunlar eğer mailinize ilerleme olarak kaydediliyorsa bu programda oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

blue_stacks_nedir_ne_ise_yarar_web_mecmuası_2

Bu Programın Avantajları Nelerdir ? 

Dediğimiz gibi eğer Android telefonunuzda oynadığınız oyundaki ilerlemeleriniz Gmailinize kaydediliyorsa bilgisayarınızdan Gmail'inize giriş yapıp , daha sonra BlueStacks'a oynadığınız oyunu indirip oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Ayrıca bazılarımız Android telefondaki oynadığı oyunların seri olarak videosunu çekmek ve sosyal ağlara yüklemek istiyor . Bunun Android'de programları var ancak BlueStacks uygulaması ile oynadığınız oyunu açıp daha sonra bilgisayarınızda video çekme programınızı açıp oyununuzun videosunu çekebilirsiniz.Bazı oyunlar tam ekran da oynanabiliyor.Youtube'da böyle video çekene rastladık. Clash of Clans oyununun videosunu çekiyordu bir kişi.(Clash of Clans İncelemesi) Programın avantajları bu şekilde , eminiz daha fazla avantajı vardır , bunları kendiniz kullanarak öğrenebilirsiniz.

Bu programı kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer ki yukarıda da dediğimiz gibi oynadığınız oyunun serisini çekmek isterseniz bu program çok işinize yarayacaktır. Android telefonlarda üstten parmağınızı aşağı indirdiğinizde çıkan menüde bu sanal telefonunuzda mevcut , yani bildiğiniz telefon ama bilgisayarınızda oynuyorsunuz.Gayet kaliteli ve orjinal bir program.

Nereden İndirebilirim ?

BlueStacks (Windows)
BlueStacks (Mac)

0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top