7 Eylül 2015 Pazartesi

Frikik Kralı 2015 Incelemesi

frikik_kralı_2015_incelemesi_1_web_mecmuası

 Konamı, EA Sports ve daha birçok büyük oyun şirketinin  oyunları sizin de bildiğiniz üzere çok kalitelidir. Bu oyun şirketleri zamanla kendini geliştirmiştir ve zamanımızda da ortaya yeni oyunlar çıkmıştır. Büyük şirketlerin ilk oyunları hem zamanının teknolojisi açısından , hem de şirketin yeniliği açısından pek de kaliteli olmayabilir. Bizde bugün size yeni gelişmekte olan bir firmanın daha yeni olan bir oyunu paylaşacağız.

Oyunun Amacı Nedir ? 

 Yapımcısının FeedText™ olduğu Frikik Kralı 2015 oyunu , adından belli olduğu üzere bir futbol oyunudur. Firma daha yeni yeni geliştiği için oyun karşımıza 2D olarak çıkıyor. 2D olması oyunun eksi yanlarından biri ancak firmanın ilk oyunlarından olduğundan bunu uygun görebiliriz.Oyunda kaleciye frikikten gol atmaya çalışıyorsunuz.

 Yaptığımız testlerde kaleciye gol atmanın pek de kolay olmadığını fark ettik. Bu nedenle oyunun zor olması oynanma kitlesini arttırıcı düzeyde olacaktır. Çünkü insanımız zor oyunları seviyor. Bir garibimize giden durum da oyun ismi Türkçe , ancak yükleme ekranında " Loading " yazılı yükleme çubuğu çıkıyor . Böyle ikimlerde kalınmamalı , Türkçeyse Türkçe , İngilizceyse İngilizce olmalı.

Nasıl Daha İyi Olabilirdi ?

 Oyunun zor olması pozitif olarak görülebilir. Kaleciye kaç gol attığımızı gösteren bir sayaç olsa hiç de fena olmazdı . Eminiz güncellemelerle bu getirilecektir . Oyunda seviyeler de olabilirdi.Seviyeler olsaydı insanlar daha üst seviyeye gelmek için birbirleriyle yarışabilirlerdi. Ayrıca menü daha sade olabilirdi ve sadece FeedText™ yazısı olabilirdi.Menüde birçok isim görüyoruz çünkü.Oyun daha firmanın ilk oyunları olduğundan böyle eksikler gayet doğaldır . Sizden ricamız , firmaya destek amaçlı oyunu indirip kurmanız.

Oyunun Resimleri

frikik_kralı_2015_incelemesi_2_web_mecmuası

frikik_kralı_2015_incelemesi_3_web_mecmuası

Yukarıda da dediğimiz gibi , destek amaçlı oyunu indirip kurarsanız Web Mecmuası olarak çok seviniriz. Bir başka oyun incelememizde görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve bizi takip etmeye devam edin.Oyunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Frikik Kralı 2015 İndir (Yandex Disk) Virüs Total Sonuçları

1 yorum :

  1. çok güzel bir oyun :) ama eksikleri giderilirsede tadına doyum olmaz!

    YanıtlaSil

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top