6 Eylül 2015 Pazar

Turkcell'den Artık Istediginiz Telefon Numarasını Alabilirsiniz !

turkcellden_artık_istediğiniz_telefon_numarasını_alabileceksiniz_1_web_mecmuası
 Hepimiz kullandığımız telefon numarasının kendimize özel olmasını isteriz , çoğumuzun uğurlu rakamı , doğum tarihi , araçlarının plakası özel sayılarıdır ve bunları çeşitli ortamlarda kullanmak isteriz. Bu kullanmak istediğimiz ortamlardan biriside telefon numaramız oluyor ancak ne var ki , bu zamana kadar istediğimiz telefon numarasını seçemiyorduk. İmdadımıza ilk olarak Turkcell koştu .

 Turkcell , müşterilerinin daha da memnun olabilmesi açısından yola çıkarak yeni hat alan kişilerin istediği numarayı seçme özelliğini başlattı. Bundan böyle Turkcell'den yeni hat aldığınızda istediğiniz numarayı seçebiliyorsunuz , tabii ki o numara başkası tarafından alınmamışsa ve alınmasında bir mahsur yoksa .

turkcellden_artık_istediğiniz_telefon_numarasını_alabileceksiniz_2_web_mecmuası


 Turkcell'in başlattığı olay sayesinde dediğimiz gibi telefon numaranız istediğiniz rakamlardan oluşacak , buda eminiz ki birçoğumuzun hoşuna gidecektir.Turkcell bu başlattığı olay neticesinde müşteri sayısını arttırabilir.Çok güzel düşünülmüş bu mantık ile Turkcell ile artık istediğiniz telefon numarasını alabileceksiniz.Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere sağlıcakla kalın.


0 yorum :

Yorum Gönder

Copyright © 2014  Web Mecmuası | Designed With By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates
Scroll To Top